top of page

JOIN OUR TEAM

Futura Composites, gevestigd in Heerhugowaard ontwerpt, ontwikkelt en produceert industriële componenten in vezel versterkte composieten. Door gebruik te maken van geavanceerd composietontwerp, hoogwaardige materialen, diverse verbindingstechnieken en ultramoderne productiemethoden kunnen we vrijwel alle eigenschappen in een composietproduct verwerken.

 

Ons aanbod biedt oplossingen op maat voor de specifieke uitdagingen van onze klanten. We zijn een betrouwbare partner van wereldwijde markt leidende bedrijven en instellingen in verschillende uiteenlopende markten, waaronder o.a. de medische hulpmiddelen-, luchtvaart-, maritieme- en aerospace industrie.

 

Bij Futura Composites werken ruim 100 medewerkers – van jonge ontwerpers tot ervaren vaklieden – samen. Organisatie breed leveren we hoge kwaliteit en werken we voortdurend aan innovatie & het door ontwikkelen van onze producten en processen.

Onze ambitie

Met toewijding en plezier werken we samen en vormen we een betrouwbare organisatie om de mensheid en de wereld beter te maken. Dit doen we door het ontwikkelen van innovatieve technieken te produceren in een veilige werkomgeving voor onze medewerkers.

Futura 2.jpg
Futura 007_edited.jpg
maxresdefault.jpg
assemblage medewerker gradient spoel
Inventaris sorteren en catalogiseren
bottom of page