JOIN OUR TEAM

Werken bij Futura Composites B.V. is werken met een uitdaging. Zo maken we zeer uiteenlopende voorwerpen van composiet die overal ter wereld worden gebruikt. Als voorbeeld vind je composiet terug in vliegtuigen, schepen, auto's, grond-weg-en waterbouw, de ruimtevaart en de gezondheidszorg. 

 

Veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving staan bij ons centraal. Maar ook integriteit, een goede bedrijfsvoering, interne controle, een goede werksfeer en plezier in het werk hebben onze aandacht.
 

Er werken hier ruim negentig medewerkers – van jonge ontwerpers tot ervaren vaklieden – samen aan één product. Dat product kent overigens veel varianten en zeer uiteenlopende toepassingen. In overleg met de opdrachtgever zoeken we naar de beste oplossing in composiet. Als regel zijn we betrokken bij het hele proces: van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke eindproduct, al of niet seriematig geproduceerd.

 

Bestaande materialen combineren tot nieuwe producten en zo bijdragen aan veiligheid en gezondheid, daar staan we voor en dit maken we – samen met jou – graag waar!

Medewerker Kwaliteitsborging
AssemblageMedewerker
OnderhoudsMedewerker
160706-1034.jpg
Futura 2.jpg

Geen openstaande vacature

Geen openstaande vacature

Futura 012.jpg
Product Engineer

Op dit moment 2 openstaande vacature

iStock_000068400861_Medium.jpg
maxresdefault.jpg
Futura 002.jpg

Op dit moment 3 openstaande vacature

Op dit moment geen openstaande vacature

Futura 016.jpg
INKOPER SUPPLY CHAIN
iStock_000068400861_Medium.jpg

Op dit moment geen openstaande vacature