top of page

Process Engineer  - 40 uur

Doel van de functie

Als Proces Engineer bij Futura ben je expert op het gebied van een specifiek productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande machines en processen en bent daarnaast een echte troubleshooter. De Proces Engineer leidt of neemt deel aan het projectteam van concept tot implementatie. Hij/zij volgt dus als het ware het gehele proces en probeert dit te optimaliseren. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het opzetten van werkinstructies ten behoeve van validatie en kwalificatie activiteiten, haalbaarheidsstudies en de borging van het proces.

Kernactiviteiten

In deze functie bied je ondersteuning en begeleiding aan de project-, product- en structural- engineers door advies en duidelijkheid te geven over dit proces.

Bij problemen of storingen, van dit specifieke productieproces, dien je de productieafdeling te ondersteunen om de situatie te evalueren, problemen te achterhalen en z.s.m. op te lossen.

Verantwoording voor de kwaliteitsborging van het proces en de producten.

Positie in de organisatie

Je rapporteert aan de projectmanager en werkt nauw samen met de projectengineers, productie-teamleiders en vakmensen in de fabriek.

Verwachting 

Steeds verder reduceren van stilstand van het proces/machines.

Continue ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten.

Bijdragen aan het continue verbeteren van de efficiëntie.

Kwaliteitsborging.

 

Vereiste vaardigheden

HBO WTB, VTB of vergelijkbaar werk- en denkniveau.

Kennis van kwaliteitsborging (bijvoorbeeld Lean, Six Sigma, Agile, …)

Goede communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands

Kennis van composietmaterialen

Troubleshooter


Wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie in een internationale organisatie, waar een informele sfeer heerst en collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.
 

maxresdefault.jpg
bottom of page